על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום ראשון, 12 ביוני 2011

גלילי פרגית בקליפת לימון

צילום: ליאור כרמון

מצרכים - 4 מנות

פרגית עוף - 600 גרם (כשמונה יחידות)
2 ענפי טימין
קליפת לימון
שתי שיני שום
מלח אטלאנטי
פלפל טרי גרוס
רבע כוס שמן זית
קיסמי עץ

הוראות הכנה

ממליחים ומפלפלים את הפרגיות.
מועכים את שן השום וקוצצים ומניחים כרבע שן שום.
מפזרים מספר עלי טימין על כל פרגית. כעת, לוקחים לימון טרי ומגלפים ממנו רק את הקליפה הצהובה (אפשר עם קולפן או למיומנים עם סכין שף)
קוצצים ומניחים פסים מהקליפה הצהובה מעל השום והטימין.

עכשיו, כל שנותר הוא לגלגל את הפרגית בזהירות כשכל המרכיבים שהוספנו נותרו כלואים בתוך גליל הפרגית. נועצים קיסם עץ להחזיק את הקונסטרוקציה הזו ומטגנים במחבת חמה עם שמן הזית על אש בינונית כ-7 דקות מכל צד.
Share:

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support