גלילי פרגית בקליפת לימון

צילום: ליאור כרמון

מצרכים - 4 מנות

פרגית עוף - 600 גרם (כשמונה יחידות)
2 ענפי טימין
קליפת לימון
שתי שיני שום
מלח אטלאנטי
פלפל טרי גרוס
רבע כוס שמן זית
קיסמי עץ

הוראות הכנה

ממליחים ומפלפלים את הפרגיות.
מועכים את שן השום וקוצצים ומניחים כרבע שן שום.
מפזרים מספר עלי טימין על כל פרגית. כעת, לוקחים לימון טרי ומגלפים ממנו רק את הקליפה הצהובה (אפשר עם קולפן או למיומנים עם סכין שף)
קוצצים ומניחים פסים מהקליפה הצהובה מעל השום והטימין.

עכשיו, כל שנותר הוא לגלגל את הפרגית בזהירות כשכל המרכיבים שהוספנו נותרו כלואים בתוך גליל הפרגית. נועצים קיסם עץ להחזיק את הקונסטרוקציה הזו ומטגנים במחבת חמה עם שמן הזית על אש בינונית כ-7 דקות מכל צד.

תגובות

הוסף רשומת תגובה

רשומות פופולריות