על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום רביעי, 15 בדצמבר 2010

פאי חצילים ים תיכוני


מרכיבים:
 
1 חציל בלאדי
גבינת פטה במשקל 250 גרם
תבנית צרה מאורכת
זעתר טרי
50 גרם לבנה
שמן זית
מלח אטלאנטי

 
פורסים את החצילים, ממליחים מעט ומניחים בצד למשך 30 דקות. לאחר פרק זמן זה, משמנים היטב את התבנית ומסדרים את פרוסות החציל באופן הבא: קומת חצילים, פרוסות פטה, עלי זעתר, ושוב עד לגובה המירבי של התבנית. (באפייה הנפח יורד מעט)

מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות בחום 180 מעלות.

מגישים עם לבנה שמן זית וזעתר.
Share:

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support