על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום חמישי, 22 ביוני 2017

סלט שומר וזעתר

צילום: ליאור כרמון


השומר הוא אחד מירקות החורף הטעימים שישנם. ניתן להוסיף גרגירים עדינים של אניס לסלטים או להעניק תוספת טעם לאנטיפסטו של ירקות טריים, במיוחד כאשר מגישים עם שמן זית חדש. שיא העונה הוא ממש בסוף החורף ובתחילת האביב.



מרכיבים

1 שומר טרי
צרור זעתר
שמן זית
לימון
מלח אטלאנטי

הוראות הכנה

שוטפים את השומר טוב וקוטמים את חלקו העליון.
כדאי לשמור מעט מהעלים לקישוט וטעם , נוסיף אותם לסלט בסוף, טעם אניסי וריחני.

חוצים את השומר לאורכו, חותכים לפרוסות וקוצצים.
את עלי הזעתר נחתוך ונצרף לסלט.
נוסיף 2 כפות שמן זית, מלח גס ומיץ מחצי לימון.


צילום: ליאור כרמון
Share:

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support