על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום רביעי, 21 בספטמבר 2011

אלוהי הפרמזן

אננס!
זה הקישור המיידי שעלה בי כשטעמתי את הגבינה המצויינת הזו. 
מספר שעות לפני החזרה הביתה מבולוניה. אני חושב שזה יהיה רעיון לא רע לנצל את השעות שנותרו לפני הטיסה חזרה הביתה לקניית פרמיג'אנו רג'יאנו.

בעוד אני חושב על מרכז הקניות הקרוב הנשקף מהמשרד בו עבדתי, לוקה ומרקו מציעים שנקפוץ
למחלבה מצויינת ביציאה מאמיליה רומנה.
primesart.com צילום: ליאור כרמון


בעידן שלאחר מלחמת העולם השנייה  Reggiana Vache Rossa היה גזע הפרות העיקרי במחוז של רג'יו אמיליה.  זן פרות זה הינו ייחודי בעל צבע אדום בולט. במהלך השנים האחרונות, זכה גזע זה להחייאה ונמצא כעת בשימוש לייצור של כמויות קטנות של פרמיג'אנו רג'נו מיוחד. Consorzio מייצרת כמויות קטנות של "Vacche Rosseבמחלבה קטנה ליד רג'יו אמיליה. כריסטיאן אומר שלגבינה יש טעם של  רג'נו פרמיג'אנו של פעם. 
החלב של הפרות אדומות מתאפיין בתכולת שומן חלב וחלבונים גבוהים יותר. 
שילוב זה מאפשר זמן יישון ארוך יותר לגבינה (מינימום של 30 חודשים בהשוואה לתקופה 24 חודש לשאר סוגי הפרמזן).  ההבדל ניכר בטעם הפירותי הייחודי למרות זמן הישון הארוך.


שידרוג מובטח לפסטות וכל מה שאוהב שמיכת פרמזן מלמעלה!


מחיר לקילוגרם: כ-17 אירו.
איך להגיע? Google maps    


42124 Reggio nell'Emilia RE, Italy
Share:

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support