על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום חמישי, 28 באוגוסט 2014

מה באמת יש לקישואים למכור לנו...

 באיטליה, פרחי קישואים מטוגנים - Fiori di Zucchina Fritti - הם מתאבנים טעימים וקלים להכנה: שוטפים ומנקים, טובלים בבלילה ולאחר מכן מטגנים בשמן עמוק.
בעזרת מספר צעדים פשוטים כל אחד יכול ליצור מנה ראשונה טעימה.
את התמונות האלה צילמתי על גדר של בית בזמן ריצה מלאציזה לסרמיונה (זה היה כל כך יפה שהייתי חייב...)


מרכיבים:
270 גר פרחי קישוא
275 גר קמח לבן
185 מ״ל מים
200 גר מוצרלה פרוסה
קופסת אנשובי 60 גר

הוראת הכנה:
יש לשטוף ביסודיות את פרחי הקישוא ולטבול אותם במים קרים. לאחר מכן לייבש בעזרת נייר מגבת.
יש להסיר את העלים הבשרניים מבפנים ועל הבסיס של הפרחים עצמם.


בינתיים מכינים את הבלילה: מניחים את הקמח בקערה גדולה, מוסיפים בהדרגה את המים, תוך ערבוב עם מטרפה כדי למנוע גושים. ברגע שהמירקם חלק, מוסיפים מלח.
מניחים מחבת גדולה ומחממים את השמן לטיגון.
לתוך הפרח הנקי מכניסים פילה אנשובי ופרוסה של גבינת מוצרלה.
בנקודה זו טובלים את הפרחים בבלילה. יש לדאוג שהפרח נעטף בה ומייד נכנס לשמן החם הופכים פעם אחת בזמן הטיגון ומיד מוצאים להתייבש על מגש מרופד בנייר סופג . רצוי להגיש את פרחי קישואים המטוגנים חמים.


Share:
מיקום: Pacengo Pacengo

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support