על ריצות ארוכות ותחרויות בחו"ל ועוד עשרות כתבות בישול. השף הדיגיטלי הוא חלק מיצירה שנמשכת מעל עשור. מקווה שתהנו. כל הזכויות שמורות לליאור כרמון 2006-2017©

יום שלישי, 6 ביוני 2017

פלפלים במילוי גבינת עיזים ואנשובי


את האנטי פסטי העשיר והחזק הזה במאופיין בטעמי גבינת העיזים, ניתן להגיש כמנת פתיחה צבעונית ומיוחדת.
הנסיון הראשון בוצע במהלך רכיבת האופניים האחרונה באזור הרי אילת. התוצאות מפתיעות , גם בתנאי שדה - בישול שטח.


המרכיבים:
שישה פלפלים אדומים וצהובים
מאה גרם גבינת עיזים
חמישים גרם גבינת פרמזן
מאה גרם גבינת עמק
כוס עלי ריחן
שישה פילטים של אנשובי
שלוש כפות שמן זית
שלוש כפיות דבש
מלח ופלפל גרוס טרי


להכנה:
שוטפים, קוטמים את הפלפלים ומנקים את הגרעינים.
מעבירים את הגבינות למעבד מזון ביחד עם הריחן הדבש ושמן הזית.
מערבבים מספר שניות. (לא יותר מידי...)
קוצצים את האנשובי ומוסיפים לתערובת.
ממליחים ומפלפלים.
מחלקים את המלית באופן שווה בין כל הפלפלים ומעבירים לתבנית משומנת.
סוגרים כל פלפל, ומזליפים שמן זית מעל הראשים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלסיוס למשך 25 דקות.
(אנחנו השתמשנו בטאבון מאולתר ותבניות אלומיניום. יחד עם זאת, גם בתנאי שדה, התוצאה מצויינת)
Share:

תוויות

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Theme Support